Antalyalılar Halk Ekmek’i tercih ediyor
Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin Döşemealtı’nda kurduğu EKDAĞ Halk Ekmek Fabrikası yılda yaklaşık 9 milyon ekmeği Antalyalılarla buluşturdu. 11 farklı çeşidi bulunan Halk Ekmek, kalitesi ve fiyatıyla Antalyalıların tercihi olmaya devam ediyor.
Her geçen gün artan fiyatlar nedeniyle zor durumda kalan vatandaşların yanında olan Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından kurulan Halk Ekmek Fabrikası, halkın ucuz, hijyenik ve sağlıklı ekmek tüketebilmesi için üretimine devam ediyor. Lider Muhittin Böcek tarafından “Halkın Ekmeği Halkın Ekmeği” sloganıyla kurulan Halk Ekmek Fabrikası, bir yılda 9 milyon adet ekmek üretti.
11 FARKLI ÇEŞİT EKMEK ÜRETİLİYOR
Döşemelatı’nda 1000 metrekare kapalı alana sahip fabrikada 11 çeşit ekmek, buğday ekmeği, köy ekmeği, tam buğday ekmeği, çavdar ekmeği, çok tahıllı ekmek, sade ekmek, kepekli rulo ekmek, sandviç ekmeği, hamburger ekmeği ve Ayvalık ekmeği EKDAĞ güvencesiyle üretilmektedir. Çeşit çeşit ekmekler yapılıyor. Halk Ekmek’in en çok tercih edilen çeşitleri sırasıyla normal ekmek, tam buğday ekmeği, köy ekmeği ve tam buğday ekmeği oldu.
BAŞKAN BÖCEK’E HALKIN EKMEĞİ TEŞEKKÜRLER
Sağlıklı, hijyenik ve saygın bir ortamda üretilen ekmekler, şehrin farklı noktalarında yer alan 95 Halk Ekmek Büfesi’nde Antalyalılarla buluşuyor. Kalitesi ve fiyatıyla öne çıkan Halk Ekmek, Antalyalıların tercihi olmaya devam ediyor. Sofraları için Halk Ekmeği’ni tercih eden vatandaşlar, Halk Ekmeği için de Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’e teşekkür ediyor.
Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı