Yaşam

Firuze Halim ‘Hayır Halim’ dedi

İSTANBUL (İGFA) – 2021 yılında “Toz” adlı ilk müziğiyle müzik dünyasına adım atan Firuze Gamze, kendine has tavrını yansıtan Yok Halim adlı yeni müziğini iki yıl sonra dinleyicilerle paylaştı.

Yeni bestesi Yok Halim’in söz ve bestesine imza atan genç isim, müziğin düzenlemesinde Orhun Ozan ve Özgür Aksüyek ile çalıştı.

Klibin yönetmenliğini ise Mustafa İhtimam üstleniyor.

Elektronik seslerin hakim olduğu bir pop müzik olan “Yok Halim” şarkısını yazdığında sona eren bir ilişkiden ilham aldığını ifade eden sanatçı, yaşadıkları ayrılık sonrası birbirlerine karşı güçlü, kayıtsız ve aynı zamanda yorgun hisseden iki kişiden bahsediyor. ayrılmak.

İzmir’de dünyaya gelen genç isim, küçük yaşlarda müziğe olan ilgisini fark edince şan dersleri almaya başladı ve ardından İzmir’in çeşitli yerlerinde sahne alarak seyirciyle buluştu. Mimar Sinan Üniversitesi Çağdaş Dans Bölümü mezunu olan Firuze Gamze, oyunculuk ve müzik çalışmalarını eş zamanlı olarak yürütmektedir.

Firuze Gamze’nin ikinci teklisi Yok Halim, 9 Haziran itibarıyla Garaj Müzik etiketiyle tüm dijital platformlardaki yerini aldı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu